Новинарската емисия на бТВ с чутовен гаф, "Господари на ефира" излъчиха скандалните кадри

Претендиращата за една от най-обективните медии в родния ефир - бТВ отново се изложи. Гафът този беше по време на новинарската емисия. Изцепката този път не беше никак безобидна. бТВ пусна нецензурирани кадри в ефира на късните новини. Докато Юксел Кадриев четеше новините, наблюдателни зрители забелязаха палавата мадама, която се появи зад него, пише БЛИЦ.

На един от екраните зад Юксел Кадриев се излъчваше филм за възрастни. Зрителите на бТВ са възмутени. Явно някой не изпълнява съвестно задълженията си. Въпреки големия екип, отговарящ за новините, бТВ стана за смях и се изложи.

[caption id="attachment_412744" align="alignright" width="300"] бТВ Гаф в ефира на бТВ[/caption]

Изцепката на бТВ не остана незабелязана от "Господари на ефира", които излъчиха скандалните кадри. Част от зрителите приемат с насмешка гафа на медията, но въпреки това не си спестяват негативните коментари по форумите. По-голямата част от аудиторията е възмутена и счита, че подобен гаф е недопустим за една от най-гледаните телевизии у нас , която има претенции на сериозна и обективна медия.

Едва ли това ще е последния гаф на медията. В последно време бТВ прави гаф след гаф, въпросът е защо ръководството не взема мерки. Наскоро телевизията излъчи репортаж за Николай Бареков. Вместо дома му както се твърдеше в репортажа, че се излъчват кадри, зрителите видяха снимките на сграда, използвана от ГЕРБ за служебни цели.

Въпреки гафа, бТВ не се извини на зрителите си.

Скандалното видео може да видите ТУК.