Николай Бареков и БСП се събраха, ще управляват заедно?

Николай Бареков и БСП се събраха, ще управляват заедно?
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков и БСП се събраха, екс водещия обърна палачинката

Николай Бареков и БСП се събраха отново. Лидерът на „България без цензура“ буквално обърна палачинката ден след евроизборите. Бареков заяви, че е готов на коалиция с БСП, но не иска да си взаимодейства със Сергей Станишев. Причината–той е от старите муцуни на партията и трябва да си тръгне.

Лидерът на ПЕС не е коментирал изказванията на Бареков, но е факт, че подобни коалиционни споразумения не са невъзможни. Само допреди ден Николай Бареков и БСП бяха върли противници, бившия журналист бе готов да свали всеки депутат от червената партия и искаше нови избори, а сега заяви, че е готов на коалиции.

Николай Бареков и БСП готвят коалиция

Николай Бареков и БСП готвят коалиция

Николай Бареков продължава да твърди, че трябва да има вот на недоверие към правителството, но из форумите се майтапят, че ако му предложат пост в кабинета Орешарски веднага ще забрави думите си. Още по-озадачаващ е фактът, че лидерът на България без цензура заговори за подобни коалиции само ден след като бяха оповестени резултатите от евроизборите.

Лидерът на ББЦ забрави заканите си

Лидерът на ББЦ забрави заканите си сн. Булфото

Само допреди дни Николай Бареков и БСП бяха от двете страни на барикадите и новата политическа сила обещаваше на гражданите пълна промяна на статуквото, нови лица в политиката и да върне България на гражданите. Днес обаче партийния лидер е забравил думите си и е готов на сделки с тези, срещу които само преди дни викаше и скачаше от площадите и трибуните.

barekov4_350_237

Припомняме ви и случая, за който Бареков сам съобщи, как симпатизанти на ББЦ накарали Сергей Станишев да се скрие в бензиностанция, тъй като бил уж обграден от тях. Лидерът на БСП дълго се смя на историята, заявявайки, че е пълна измислица. А днес е готов да преговаря с бившия си опонент, който сипеше огън и жупел по него и по партията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар