Преслава с нов балкон

Гласувайте за статията
Преслава пак напълни деколтето

Феновете на Преслава отново са във възторг. Мъжките погледи отново лепнат като магнит по бюста на певицата. За няколко месеца гърдите на известната изпълнителка се бяха спихнали. От пищна дама с преливащо деколте (Преси бе с най-голямата естествена гръдна обиколка в попфолка) тя буквално за 2-3 месеца отслабна до прага на анорексията. Най-много от промяната на фигурата й пострада бюстът й, който буквално се стопи за жалост на феновете й. Появиха се шокиращи снимки, на които певицата е по тениска и е плоска като дъска за гладене.
Как така се стопи бюстът на Преслава? – се питаха почитателите й.

Преслава

Преслава пак радва мъжките погледи

Мистерията с гърдите на Преслава граничеше с конспирация. Плъзнаха слухове за тежка операция, с която тя е намалила обема на пищните си форми, тъй като дълги години й тежали и гръбначният стълб и кръстът я боляли. Други пък твърдяха, че тя носела свръхстегнат сутиен, който скривал де факто прелестите й.
Всички тези предположения вече са минало. На кого му пука как отново Преслава е с две гърди напред, след като това е вече факт и отново ще радва мъжките погледи. Певицата досега не е приела офертите от мъжките списания да разхвърли дрехи и задръжки. Което още повече повишава вниманието към бюста й, определян като №1 в попфолка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар