За пореден път Преслава отряза Бирмата

Преслава ядоса гаджето си богаташа Георги Станоев, по-известен като Бирмата. Милионерският наследник от Перник ревнува безумно любимата си. Бирмата не можел да понесе факта, че когато Преслава е на участие и има служебен ангажимент зад граница, двамата не се виждат с дни.

Поредният служебен ангажимент на талантливата изпълнителка стана причина за спречкване на влюбената двойка. Бирмата, който има финансовата възможност да придружава изгората си на участията й в чужбина, отново предложил на Преси да я придружи, но тя категорично отказала.

Утре изпълнителката ще зарадва с изпълненията си българите, живеещи на Острова. На 24 май, когато честваме празника на българската писменост, Преслава ще весели сънародниците ни във Великобритания. Тъй като отново ще отсъства цяла седмица, Бирмата й отправил предложение да я придружи до Англия. Преслава веднага го отрязала.

Ревнивото й гадже не приема никак добре честите й отъствия. Съмненията му, че Преси може би върши нещо нередно, се засилват още повече от отказа й Бирмата да я придружи. Приятели на пернишкия бизнесмен коментират, че когато Преслава има ангажименти и отсъства за по-дълго, той се поболява от ревност.

[caption id="attachment_411108" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава отново отряза Бирмата[/caption]

Свободолюбивата Преси го отрязала и този път без дори да се замисли, пише Хот арена.