Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно

Семейство Клинтън се разпада, тръби пресата в Щатите.

Бившият президент на Америка Бил Клинтън и половинката му Хилъри са решили да се разведат след дългогодишен брак. Американската преса обаче не съобщава каква е причината за разпада на семейство Клинтън.

Според информацията, поместена на страниците на американската преса, инициатор на разпада на семейство Клинтън е Хилъри, пише novini.bg. При все, че госпожа Клинтън понесе стоически аферата на съпруга си с Моника Люински преди две десетилетия, вероятно към днешна дата не може да преглътне откровенията, които стажантката в Белия дом помести в книгата си.

[caption id="attachment_410795" align="alignright" width="300"]Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно[/caption]

Свободата, която госпожа Клинтън иска от съпруга си по всяка вероятност ще струва около 120 милиона щатски долара, изчисляват експерти. Мълвата носи, че семейство Клинтън е намерило опитен адвокат, който подготвя документите за съда.

Въпросният правозащитник, чието име не се споменава се занимава само с бракоразводни дела. Бил и Хилъри Клинтън слагат край на съвместното си съжителство след 38 години заедно. От връзката си те имат една дъщеря – Челси Клинтън. Преди известно време тя сключи граждански брак с Марк Мезвински, с когото вече са в очакване на появата на първата им рожба на бял свят.

По всичко личи, че примерът на семейство Клинтън ще бъде последван и от друга светска двойка, но от български произход – Жени Калканджиева и съпругът й Тачо. Двамата не живеят под един покрив от няколко месеца и макар шестата по красота в света да твърди, че двамата са успели да изгладят отношенията си, нещата май не вървят на добре. По всяка вероятност Жени Калканджиева и Тачо съвсем скоро време ще прибегнат до развод. Някои светски хроникьори дори подчертават, че не е изключено двамата вече да са се развели тайно и да изчакват удобен момент, за да го известят на широката общественост.

Двойката вече си е поделила грижите за малкия Гошко. Не е известно къде се подвизава Тачо, който разтури брака си заради изневярата му със Зорница Линдарева, пише pik.bg.