Семейство Клинтън се разпада

Семейство Клинтън се разпада
3 (60%) 2 votes

Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно

Семейство Клинтън се разпада, тръби пресата в Щатите.

Бившият президент на Америка Бил Клинтън и половинката му Хилъри са решили да се разведат след дългогодишен брак. Американската преса обаче не съобщава каква е причината за разпада на семейство Клинтън.

Според информацията, поместена на страниците на американската преса, инициатор на разпада на семейство Клинтън е Хилъри, пише novini.bg.
При все, че госпожа Клинтън понесе стоически аферата на съпруга си с Моника Люински преди две десетилетия, вероятно към днешна дата не може да преглътне откровенията, които стажантката в Белия дом помести в книгата си.

Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно

Семейство Клинтън се развежда след близо четири десетилетия заедно

Свободата, която госпожа Клинтън иска от съпруга си по всяка вероятност ще струва около 120 милиона щатски долара, изчисляват експерти.
Мълвата носи, че семейство Клинтън е намерило опитен адвокат, който подготвя документите за съда.

Въпросният правозащитник, чието име не се споменава се занимава само с бракоразводни дела.
Бил и Хилъри Клинтън слагат край на съвместното си съжителство след 38 години заедно.
От връзката си те имат една дъщеря – Челси Клинтън. Преди известно време тя сключи граждански брак с Марк Мезвински, с когото вече са в очакване на появата на първата им рожба на бял свят.

По всичко личи, че примерът на семейство Клинтън ще бъде последван и от друга светска двойка, но от български произход – Жени Калканджиева и съпругът й Тачо.
Двамата не живеят под един покрив от няколко месеца и макар шестата по красота в света да твърди, че двамата са успели да изгладят отношенията си, нещата май не вървят на добре.
По всяка вероятност Жени Калканджиева и Тачо съвсем скоро време ще прибегнат до развод.
Някои светски хроникьори дори подчертават, че не е изключено двамата вече да са се развели тайно и да изчакват удобен момент, за да го известят на широката общественост.

Двойката вече си е поделила грижите за малкия Гошко. Не е известно къде се подвизава Тачо, който разтури брака си заради изневярата му със Зорница Линдарева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар