Челси Клинтън и бъдещото й бебе са идеална част от образа на майка й за предстоящата президентска кампания

Челси Клинтън е бременна! Тази новина за отрицателно време се превърна в тема номер едно в медиите по целия свят. И докато обикновените хора се радваха на вестта за зараждащия се нов живот, политически анализатори заподозряха в щастливото събитие умисъл, доста по-различно от обикновената семейна радост.

[caption id="attachment_406053" align="alignright" width="300"]Бременността на Челси Клинтън е като по поръчка за майка й Бременността на Челси Клинтън е като по поръчка за майка й[/caption]

Според Майкъл Голдфарб, стратег на републиканците, има нещо съмнително във времето, в което Челси Клинтън е решила да забременее. Мъжът дори изказа съмненията си в личния си профил в Туитър, където изтъкна очевидното, според него. "Челси Клинтън забременя точно навреме, точно когато се заговори, че майка й може да се кандидатира за президент", коментира Голдфарб.

Мнението му идва в отговор на развълнувания туит на самата Хилари Клинтън, че я очаква най-голямата й роля до момента - тази на баба. Очевидно противниците на съпругата на Бил Клинтън смятат, че бъдещото й внуче ще бъде едно от най-големите й преимущества по време на евентуалната й кампания за кандидат-президент.

Макар засега отказва да коментира дали ще се включи в надпреварата, експерти смятат, че бременността на Челси Клинтън ще изиграе положителна роля за имиджа на Хилари, научиха от Daily Mail.