Ето какво сочи аутопсията на Валя Иванова

Ето какво сочи аутопсията на Валя Иванова
3 (60%) 4 votes

По тялото на Валя Иванова не са открити следи от насилие

Вече са ясни резултатите от аутопсията на Валя Иванова от Бургас, която изчезна мистериозно преди повече от месец.

За съжаление версията на полицейските власти, които бяха категорични, че Валя Иванова се е самоубила, се потвърди.
Резултатите от аутопсията сочат, че по тялото на красивата бургазлийка няма следи от насилие.
В случая става въпрос за удавяне и няма никакво съмнение, че смъртта не е причинена в резултат на насилие.
Това стана ясно преди малко, след като аутопсията на откритото снощи тяло на бургаския вълнолом приключи окончателно, пише „24 часа”.

Не са открити следи от насилие по тялото на Валя Иванова

Не са открити следи от насилие по тялото на Валя Иванова

Съдебният медик д-р Косю Янков потвърди информацията, че трупът е силно разложен, но не е разчленен, както бе обявено по-рано.
Директорът на ОД на МВР в Бургас – комисар Милен Димитров е категоричен, че вероятността, откритото тяло да е на Валя Иванова е 99%. Видно е, че тялото е на млада жена, пасващо на нейните характеристики.
Запознати обаче са на мнение, че колкото и да са сигурни, че това е трупът на Валя Иванова не могат да го потвърдят, докато не излязат резултатите от ДНК теста.
Не е възможно родителите и приятелят на Валя – Валентин Георгиев да разпознаят тялото, тъй като поради напредналия стадий на разлагане, то е напълно неразпознаваемо.

За да помогнат в разпознаването на трупа обаче, семейството на Валя Иванова ще видят дрехите на удавничката, както и друг материал. Това действие се налага, тъй като е такъв редът при разследването на подобни инциденти.
Припомняме, че трупът на младата жена, за която е почти сигурно, че е Валя Иванова изплува снощи на тетраподите на вълнолома в Бургас.
Тялото й се появи 33 дни след мистериозното й изчезване.
За последно медицинската сестра е била забелязана да слиза по късна доба от таксиметров автомобил. Тя е помолила таксиметровия шофьор да я остави на входа на Морската градина.

Мястото, на което изплува безжизненото тяло се намира на отстояние по-малко от един километър от моста, от който полицейските власти твърдяха, че се е хвърлила Валя, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

10 коментара to “Ето какво сочи аутопсията на Валя Иванова”

 1. съжелявам за това мило съкровище!нина !

 2. Емa

  май 19. 2014

  Ивaнов много си тъп

 3. Глупак!

 4. Kalina Krumova

  май 20. 2014

  иванов ами ако е твоята дъщеря

 5. Диан Делчев

  май 20. 2014

  Ей глупак! Как може да го кажеш, като не уважаваш себе си, поне уважавай другите!!

 6. Диан Делчев

  май 20. 2014

  Няма да коментирам просташките ти изказвания! То си личи до какво ниво на развитие си стигнал и няма да мръднеш скоро май от там. Карай, гледай си живота колкото можеш, прави си го весел, но не обиждай хора, които не познаваш. Сигурен съм, че момичето е било страхотно и на характер ,както и на външен вид. А относно това, какво е станало с нея, няма значение. Важно е каква е била!!

 7. Данаил Дочев

  май 21. 2014

  hhhhh

 8. Данаил Дочев

  май 21. 2014

  Иванов свиньо тлъста как може да говориш такива простотии курва е майкати че те исрала такъв малоумникл. Тебе бой ти е малко да еба и свинята ти нещастна

 9. И аз се въздържам от крайни и негативни квалификаци,но този Иванов ме вбеси с вулгарността си.Имай малко уважение към близките и паметта на мъртвото момиче!Аман от ДЕБЕЛОКОЖИ ИНФАНТИЛНИ ПРОСТАЦИ!

 10. Dobromira Ivanova

  май 21. 2014

  То бива да си тъп, то бива да си малоумен, ама този Георги надмина всички с простотията си! Имай поне малко уважение към скръбта на близките на момичето!

Добавете коментар