Сензация: Вижте как Николета Лозанова стана за смях на летището!

Николета Лозанова книги не четяла - ами че то й личи!
0

Николета Лозанова отново стана за смях, ако изобщо може да го осъзнае!

Новоизлюпилата се телевизионна водеща Николета Лозанова за пореден път показа и доказа размера на умствения си капацитет. Този път случката, която предизвика откровения смях на мнозина, се разигра на летище София преди няколко дни.

Незнайно защо Николета Лозанова се е намирала на посоченото място, като най-вероятно е чакала някого. Докато убивала времето обаче, тя се приближила към продавача на вестници и се запасила с 2-3 списания – разбира се клюкарски.

Когато човекът любезно й обяснил, че може да получи безплатно и книги, които вървели в комплект със списанията, Николета Лозанова ги погледнала с пренебрежение, а после демонстративно ги върнала на продавача с думите: „А не, мерси. Аз и без това книги не чета!“, пише известен столичен ежедневник.

Николета Лозанова
Николета Лозанова книги не четяла – ами че то й личи!

Думите на Николета Лозанова накарали няколко човека, намиращи се до нея, да се обърнат и да я погледнат изумено, след което избухнали в неудържим и неприкрит кикот. „То е ясно, че селската пръчка книги не чете. Мозъкът й е гладък като огледало и самата тя държи да го показва при всеки удобен случай“, коментирали чакащи на летището.

Припомняме, че интелектът на Николета Лозанова често пъти става обект на подигравки, а из светските среди в столицата упорито се говори, че всеки път, когато дава интервю Николета Лозанова настоява да получава предварително въпросите.

„Това е напълно нормално. Та нали някой трябва да й измисли отговорите, а после да й ги напише, за да ги наизусти. Откъде ти в Николета Лозанова мозък, за да се справи сама подобаващо?!“, смеят се зевзеци.

А други коментират, че и съпругът й Валери Божинов й импонира съвсем достойно. Как иначе щяха да се вземат…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.