Николета Лозанова този път удари дъното по простотия и тъпота!

Днес е денят, в който цяла България свежда глава пред подвига на тези наши и чужди войници, които дадоха живота си за освобождението на родината. Раздирана, разкъсана, тресяща се от конфликти, корупция и бунтове родина, но на този празник всеки малко или много се чувства горд от чутовния подвиг на предците ни.

Това обаче явно не важи за изживяващата се като красавица №1 в България Николета Лозанова. Моделката не миряса и не миряса. Единственото, което я вълнува най-вече, е самата тя. И на днешния национален празник тя побърза да го демонстрира. И си заслужи достойно прякора Николета Тъпото.

[caption id="attachment_313924" align="alignright" width="225"]Николета Лозанова не знае мярка Николета Лозанова не знае мярка[/caption]

Като се разсъблече и показа прелести пред смаяните форумци. Николета Лозанова разголи и рамена и гръб, на който лъсна татус. А под снимката, забележете на езика на Шекспир, НиЛо казва „Добро утро!". Веднага злите езици възкликнаха, че водещата на собствено предаване „Поверително с NL” е научила английския и е записала посланието изумително правилно.

То не бяха изцепки, то не бяха показност по публичното пространство. То не бяха екзотични ваканции и повторни сватби с Валери Божинов и какви ли не още приумици на красавицата с ниско число на интелигентност Николета Лозанова.

Но точно на днешния ден да поздравиш феновете със себе си и по-скоро с рисунки по тялото си и показната си плът е най-малкото кощунствено. Поне за тези, които са дали най-святото – живота си, за да ги има днес такива наследници, като празноглавата моделка Николета Лозанова.

[caption id="attachment_313925" align="aligncenter" width="300"] Николета Лозанова с патриотичен поздрав към българите[/caption]