Нова версия за изчезването на Валя Иванова

Нова версия за изчезването на Валя Иванова
5 (100%) 1 vote

Бургазлийката е отвлечена от китайските триади

Според последната версия по случая с изчезналата Валя Иванова от Бургас, младата жена е станала жертва на китайските триади.

Запознати твърдят, че каналът, занимаващ се с износ за жива плът за Китай набира все по-голяма популярност в Бургас.
Именно поради тази причина се предполага, че хората на китайските триади в Бургас може да имат пръст в изчезването на красивата млада жена.
Припомняме, че майката на Валя – Пенка Иванова бе категорична, че дъщеря й не се е самоубила. Тя е убедена, че е отвлечена и е станала жертва на организирана акция.
Пенка Иванова дори помоли полицейските власти да обърнат сериозно внимание и на тази версия.

Валя Иванова вероятно е била отвлечена от китайските триади

Валя Иванова вероятно е била отвлечена от китайските триади

Иванова посочи в прав текст, че в случая не става въпрос за самоубийство, а за отвличане, допълвайки, че в Бургас вилнеят няколко банди, които работят изключително професионално.
Тя обяви, че ако е необходимо, семейството ще наеме частни детективи, които да се заемат с разнищването на случая, който от ден на ден бива обгърнат от редица мистериозни обстоятелства.
Пенка Иванова е категорична, че каквото и да им струва, няма да оставят нещата така.
Тя сподели, че изключително много я радва фактът, че приятелите на Валя не спират да я търсят активно от момента, в който бе обявена за изчезнала.

Местните хора разказват, че напоследък каналът за износ на жива плът за Китай става все по-актуален.
В държавата от Далечния Изток има сериозен брой милиардери, които искат да се възползват от услугите на жени с европейски произход.
Богаташите вече са изключително отегчени от азиатките и поради тази причина вече си поръчват бели дами.
Тъй като бизнесът в последните години процъфтява, броят на нелегалните бардаци в Китай е нараснал лавинообразно за изключително кратко време.

Могъщите триади са се ангажирали с транспортирането на „стоката”, пише Блиц като цитира информация на вестник „168 часа”.
До неотдавна стоката се е внасяла главно от Беларус, Украйна и Русия, но напоследък триадите все по-често хвърлят окото на жени от България, Румъния и Сърбия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар