Бургазлийката е отвлечена от китайските триади

Според последната версия по случая с изчезналата Валя Иванова от Бургас, младата жена е станала жертва на китайските триади.

Запознати твърдят, че каналът, занимаващ се с износ за жива плът за Китай набира все по-голяма популярност в Бургас. Именно поради тази причина се предполага, че хората на китайските триади в Бургас може да имат пръст в изчезването на красивата млада жена. Припомняме, че майката на Валя – Пенка Иванова бе категорична, че дъщеря й не се е самоубила. Тя е убедена, че е отвлечена и е станала жертва на организирана акция. Пенка Иванова дори помоли полицейските власти да обърнат сериозно внимание и на тази версия.

[caption id="attachment_406716" align="alignright" width="300"]Валя Иванова вероятно е била отвлечена от китайските триади Валя Иванова вероятно е била отвлечена от китайските триади[/caption]

Иванова посочи в прав текст, че в случая не става въпрос за самоубийство, а за отвличане, допълвайки, че в Бургас вилнеят няколко банди, които работят изключително професионално. Тя обяви, че ако е необходимо, семейството ще наеме частни детективи, които да се заемат с разнищването на случая, който от ден на ден бива обгърнат от редица мистериозни обстоятелства. Пенка Иванова е категорична, че каквото и да им струва, няма да оставят нещата така. Тя сподели, че изключително много я радва фактът, че приятелите на Валя не спират да я търсят активно от момента, в който бе обявена за изчезнала.

Местните хора разказват, че напоследък каналът за износ на жива плът за Китай става все по-актуален. В държавата от Далечния Изток има сериозен брой милиардери, които искат да се възползват от услугите на жени с европейски произход. Богаташите вече са изключително отегчени от азиатките и поради тази причина вече си поръчват бели дами. Тъй като бизнесът в последните години процъфтява, броят на нелегалните бардаци в Китай е нараснал лавинообразно за изключително кратко време.

Могъщите триади са се ангажирали с транспортирането на „стоката”, пише Блиц като цитира информация на вестник „168 часа”. До неотдавна стоката се е внасяла главно от Беларус, Украйна и Русия, но напоследък триадите все по-често хвърлят окото на жени от България, Румъния и Сърбия.