Мая Манолова стана акционер в ЦСКА!

Мая Манолова стана акционер в ЦСКА!
5 (100%) 1 vote

Мая Манолова си закупи акции от футболния клуб!

Най-новият акционер на ЦСКА е заместник-председателя на парламента Мая Манолова. Устатата народна представителка в компанията на свои колеги специално е посетила офиса на армейския клуб и е закупила акции. Той е под представителството на фирма „Елана” на „Българска армия”.

Мая Манолова, известна и като черната кокошка, е решила да направи хаир на любимия си отбор. Преди известно време в социалната мрежа вместо лика й в профила се „настани” образа на черна кокошка. Прякорът на родената в кюстендилско село депутатка се появи след срещата с протестиращите пред Парламента. Тогава заместник-председателя на Парламента имаше кратко съприкосновение с протестиращите граждани пред сградата на Парламента във връзка с протестите им за оставката на кабинета „Орешарски”. Тогава около петдесетина души тръгнаха заедно с нея по посока на улица „Съборна”, като й задаваха неудобни въпроси. Депутатката от Кюстендил понечи да хване такси, но шофьорът не я качи, защото поддържаше протестиращите. След което скандалното видео беше качено в социалната мрежа.

Мая Монолова най-новият акционер на ЦСКА

Мая Манолова най-новият акционер на ЦСКА

Известно време тя стоя като образ на Уикипедия, след което беше свалена, без да има данни за народната представителка Мая Манолова в нея.

Още народни представители си закупиха акции на отбора в края на миналия месец. Те бяха част от привържениците на футболистите от червения тим в парламентарната зала.

1 409 210 акции трябва да се продадат до края на месец май. Досега от тях ЦСКА е изтъргувал около двеста хиляди. А Мая Манолова повлече крак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар