Димитър Цонев се завръща на бял кон в телевизията!

Димитър Цонев се завръща на бял кон в телевизията!
2 (40%) 1 vote

Димитър Цонев получава чисто ново предаване в телевизията – майка

Кариерата на Димитър Цонев беше скорострелно реанимирана след като го принудиха на си отиде от БиТиВи!

За разлика от мнозина свои именити колеги, телевизионерът се върна на екран броени дни след като загуби работата си. Времето на рейтинговото му предаване „Лице в лице” беше безмилостно съкратено на половина и той остани партньорката си Цветанка Ризова сама. Поне това беше официалната версия.

В коридорите на БиТиВи обаче се говори, че Димитър Цонев е продавал журналистическото си влияние и новите шефове са надушили това. Откровената толерантност на водещия към Николай Бареков, новата кариера на дъщеря му Деси в ТВ7 и фактът, че тя членува в „България без цензура” засилиха съмненията.

Димитър Цонев мълниеносно си намери нова работа

Димитър Цонев мълниеносно си намери нова работа

Очакваше се, че Димитър Цонев ще намери пристан като всички ренегати или в ТВ7, или в краен случай – в Нова. Последната е считана за телевизия на ГЕРБ, така че беше малко вероятно.

Въпреки това елемент на изненада има! Водещият се връща там, където изгря звездата му – в БНТ, твърдят от ПИК.

Той получава 50-минутно предаване в Националната телевизия, в което ще му гостуват политици и общественици. Както е лесно да се предположи, то ще напомня доста на „Лице в лице“. Ненапразно ще го залепят „на гърба” на старото му предаване, но и ще започва в 18.20 часа.

Новата продукция с водещ Димитър Цонев ще се нарича “Още от деня”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар