Отстраняването на Димитър Цонев от "Лице в лице" вбеси дъщеря му Деси

Отстраняването на Димитър Цонев е най-горещата тема в медийното пространство днес. Неочакваното махане на журналиста от мястото на водещ на "Лице в лице" и орязването на времетраенето на самото предаване от час и половина едва на 30 минутки. Дъщерята на емблематичния журналист също не успя да сдържи възмущението си от случващото се с баща й.

[caption id="attachment_379113" align="alignleft" width="300"]Отстраняването на Димитър Цонев вбеси дъщеря му Отстраняването на Димитър Цонев вбеси дъщеря му[/caption]

Деси Цонева коментира отстраняването на Димитър Цонев от екрана. По думите на наследничката на телевизионера, скандалното отстраняване на баща й е политическа поръчка, тъй като е станал прекалено неудобен за някои хора заради гостите, които канел в предаването и провокативните въпроси, които им задавал. Цонева дори заяви, че е получила информация от бТВ, която потвърждава твърденията й.

Припомняме ви, че вчера стана ясно, че времетраеното на публицистичното предаване "Лице в лице" ще бъде орязано с цял един час. Причината за това е желанието на екипа на бТВ да пусне в този час нова турска сапунка. Решението беше прието на нож както от водещите, така и от продуцентът на предаването Уляна Пръмова, предават от БЛИЦ.

)