Лъсна истината за селфито от „Оскар”-ите

Лъсна истината за селфито от „Оскар”-ите
5 (100%) 1 vote

Снимката се оказа реклама

Оказа се, че селфито от вечерта на връчването на най-престижните филмови награди „Оскар”, не е никак случайно.

Първоначално бе разпространена информацията, че най-популярното селфи до момента е било по инициатива на домакина на филмовите награди – Елън Дедженерис. Тази снимка обаче далеч не е просто хрумване, както бе представена, а е част от рекламна кампания на Samsung, информира „Wall Street Journal”.

Едва ли за някого е изненада, предвид, че технологичната компания бе един от най-сериозните спонсори на церемонията по връчването на „Оскар”-ите с бюджет за рекламни спотове в размер на 20 милиона долара.

Селфито от "Оскар"-ите се оказа чиста проба реклама

Селфито от „Оскар“-ите се оказа чиста проба реклама

Веднага след като основните спонсори на събитието разбрали, че Дедженерис възнамерява да си направи снимки с гостите, те предложили за целта да използва устройство на тяхната компания.
Източници разказват пред „Wall Street Journal”, че действително най-популярното селфи, което мина по популярност социалната мрежа Twitter и бе споделено рекорден брой пъти, надхвърляйки споделянето на селфито на американския президент Барак Обама, е заснето с Galaxy Note 3.

Представители на компанията дори грижливо посъветвали Елън Дедженерис как точно да използва устройството.
Според запознати, вероятно множеството съвети са й били дадени поради факта, че тя не е много запозната със способностите на този телефон, предвид, че използва iPhone на конкурентната Apple.
Това става видно и от кадрите й зад сцената, както и от множеството й постове в социалната мрежа Twitter, под които е изписано устройството, от които са публикувани.

Справка показва, че това не е единствената по рода си безплатна реклама, направена от Елън Дедженерис по време на грандиозната церемония по връчването на престижните филмови отличия.
„Wall Street Journal” припомня, че другият й хит бе поръчването на пица, която бе предназначена за част от публиката.
Множеството снимки, които документираха любопитната ситуация се превърнаха в реклама на пицарията Big Mama’s and Papa’s.
За капак на всичко, на кутиите с храната бе изобразено и логото на Coca – Cola, която не е платила и цент за реклама на „Оскар”-ите, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар