Зловеща ЧРД прокоба ли тегне над звездите?!

Зловеща ЧРД прокоба ли тегне над звездите?!
5 (100%) 1 vote

Какво тегне над звездите у нас и в чужбина?!

Прокоба ли ни дебне или наистина съществува Сатурнова дупка, която понякога „погубва” хората преди рождената им дата. Това се е опитала да узнае редовна читателка, изпратила своеобразна „справка” до вестник „Стандарт” за звезди, които си отидоха наскоро. И то в период около рождената си дата.

Само една седмица делеше големият актьор с магнетично-дълбокия глас Джоко Росич преди да навърши 82 години. Същата участ сполетя и артиста на поколения българи, който изигра най-комичните роли Георги Калоянчев.

ЧРД прокоба ли наистина тегне над звездите?!

ЧРД прокоба ли наистина тегне над звездите?!

Големият бонвиван Иван Славков /Батето/ „отлетя” от този свят на първи май. Той беше роден на 11 май.

Няколко дни преди рождения си ден на ски пистата се рани жестоко и изпадна в несвяст многократния световен шампион от Формула 1 Михаел Шумахер. Състезателят е в дълбока кома и лекарите вече почти не дават надежда, че Шуми ще излезе от нея и ще се оправи.

Смъртта на обичния актьор Пол Уокър също попада в тази категория около датата на рождението си. Красавецът, един от главните герои в „Бързи и яростни” напусна този свят само на 40-годишна възраст. Според звездобройците в личния му планетарен аспект планетите от рождението му са се подредили в недобър аспект.

Наличието на Сатурнова дупка наистина ли влия на съдбата ни? Според някои ясновидки тя съществува и всеки от нас попада в нея всеки път неизбежно четиридесет дни около рождената ни дата. Тогава човек се чувства нервен, изпада в депресия, спада му имунитета, разваля му се настроението. Самата планета Сатурн е ретроградна, нейното влияние носи изпитания и действа и на здравословното ни състояние. Други „техни колеги” са по-скептично настроени и не отдават такова голямо значение на този феномен.

Още египтяните обаче са установили, че Сатурновата дупка действа на индивидуалния ни звезден портал. Който се отваря пред човека дни преди личния му годишен цикъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар