Семейството на Михаел Шумахер не губи надежда, че шампионът ще се възстанови

Семейството на Михаел Шумахер най-накрая проговори за състоянието му. Близките на легендарния пилот направиха изявление към медиите и към феновете на звездата, използвайки мениджърката му Сабине Кем. В изявлението се казва, че семейството на Михаел Шумахер не е спряло да вярва в пълното му възстановяване, въпреки продължителната кома, в която се намира легендата от Формула 1.

[caption id="attachment_267107" align="alignleft" width="300"]Семейството на Михаел Шумахер вярва, че той ще се оправи Семейството на Михаел Шумахер вярва, че той ще се оправи[/caption]

"Семейството на Михаел Шумахер има пълно доверие в лекарския екип, който се грижи за възстановяването му", се казва в обръщението на близките на Пилето. И допълват, че в момента важна е не бързината, с която Шуми се възстановява, а самият процес по оздравяването му да се случва прогресивно и постепенно. Роднините на пилота изтъкват още, че са благодарни за подкрепата, която получават от феновете на звездата по целия свят.

Припомняме ви, че това е второто изявление на семейството на Михаел Шумахер по повод състоянието му. Първото беше в средата на януари, когато състоянието на пилота беше определяно като стабилно, но критично, предават от ПИК.