Кой е тайнственият нов избраник на Мая Илиева?

Гласувайте за статията
Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева, има нов мъж до себе си

На 2 декември гангстерската съпруга, която наследи милиони от Главния, заведе новата си половинка – симпатичен мъж с прошарена коса на нейната възраст, да гледат постановката „Бащата“ в Народния театър – пише в. „Уикенд“. Кой е новият избраник на Мая, засега не се знае, не е ясно и как двамата са се запознали, но очевидно не крият връзката си – коментира изданието.

45-годишната Мая Илиева, която притежава един от най-луксозните и скъпи салони за красота „МG“, а клиенти са ѝ голяма част от родните хай персони, бе издокарана с доста ексцентрична като за театър афроприческа. Вдовицата на Главния пречеше на зрителите от задния ред с високия си като кулата в Пиза кок.

В светското пространство от десетилетие циркулира мълвата, че в първата си брачна нощ Георги Илиев накарал Мая да му се закълне, че няма да се омъжва за друг поне 10 години след смъртта му. Тя го направила, но тогава не вярвала, че някога ще настъпи този момент. След разстрела на мъжа ѝ на 25 август 2005 г. Мая Илиева постепенно станала много суеверна и вече силно внимавала какво и как си пожелава и за какво се кълне. Висаджийската вдовица вече била свободна отново да се венчае.

Мая Илиева е най-богатата вдовица у нас

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар