Тони Златков направи горещи разкрития

Гласувайте за статията

Животът на семейството вече ще тече под зоркия поглед на охранители

Няколко дни след освобождаването на Адриан Златков, баща му Тони Златков направи горещи разкрития по случая.

Бизнесменът твърди, че синът му продължава да бъде дезориентиран.
Припомняме, че синът на Тони Златков бе отвлечен в края на август. Похитителите му го освободиха 12 дни по-късно.

Все още е доста спорна темата за откупа, тъй като според някои е бил платен такъв, а други твърдят, че не е. Похитителите са оставили жертвата си по пътя за Самоков, малко след Кокаляне.

Тони Златков

Животът на семейството вече ще тече под зоркия поглед на охранители

Синът на Тони Златков твърди, че не е видял лицата на хората, които са го отвлекли, нито пък на тези, които са го държали в плен.
Няма идея и кое е мястото, на което е бил държан.

Тони Златков е категоричен, че след тази случка спокойно може да раздели живота си на две – преди и след похищението на сина му. Той е категоричен, че Адриан е изживял огромен шок и ще му бъде много трудно да заличи 12-те дни, в които бе в плен.

При все, че още е силно дезориентиран и стресиран, 25-годишният син на бизнесмена вече е започнал да се възстановява. Тони Златков твърди, че няма как да не е уплашен и допълва, че всеки на негово място би се изплашил при такава ситуация.

Първото нещо, което направил, когато видял сина си жив и здрав, било да се прегърнат. След това си споделили много неща. Всички били много щастливи и едва ли някой е запомнил с точност думите, които са изрекли.

Като се изключи отвличането, похитителите са се държали добре с Адриан, за което Тони Златков им е изключително благодарен. Макар да е видимо отслабнал с около 6-7 килограма, той е получавал храна и не е бил стресиран допълнително.

Семейството обмисля срещи с психолог. Те вече се опитват да се настроят, че отсега нататък животът им ще протича под зоркия поглед на охранители, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар