Колегите на синоптичката Никол са силно притеснени за нея

Из коридорите на Нова тв се носи зловещ слух за синоптичката Никол. Колегите на красавицата са силно притеснени за нея. Амбициозната хубавица винаги е била на крачка от опасна слабост, но този път състоянието й е притеснително.

Драстичното отслабване на синоптичката Никол е очевидно дори за зрителите пред малкия екран, въпреки че камерите оптически увеличават силуета. Тя изглежда сякаш всеки момент ще се прекърши. Очевидно е, че е на крачка от анорексия.

Колегите й споделят, че тя пази строга диета и стриктно следи калорийното съдържание на всичко, което слага в устата си. Красавицата се опитва да хапва често, но за сметка на това менюто й е доста оскъдно.

За никого не е тайна, че синоптичката Никол е много амбициозна. Тя си е поставила за цел да стане репортерка или водеща на предаване. Красавицата е убедена, че пътят към успеха й минава през перфектната визия и затова се старае да поддържа безупречен външен вид. Никол Станкулова се опасява, че ако напълнее ще я свалят от ефир.

И докато във Франция работодателите, наемащи на работа анорексични моделки, подлежат на строги санкции, то у нас очевидно тази визия все още е на мода.

Наскоро носителката на титлата за "Мис България" през 2009 година Антония Петрова публикува своя снимка на кантара. Високата 1,8 м моделка тежи едва 53 килограма. Теглото й не се вписва в нито една норма и е очевидно, че слабостта й може да навреди на нейното здраве.

[caption id="attachment_467215" align="alignright" width="300"]синоптичката Никол Синоптичката Никол плашещо слаба[/caption]

Но миската не е на това мнение и споделя с феновете си, че за красотата са необходими жертви.

Други известни дами, имащи същия проблем са Николета Лозанова, Преслава и колежката й Мария. Въпреки, че в стремежа си да бъдат привлекателни, те рискуват здравето си, пише Ретро.бг.