Ето от какво страда синоптичката Никол

Синоптичката Никол има тежък проблем, която е измъчва от месеци. Тя се жалва за неволите си пред приятели и колеги.

Липсата на достатъчно сън подлудява звездата на Нова тв. Красавицата се оплаква, че от няколко месеца не е спала нормално. Дори в почивните дни биологичният й часовник не може да се настрои и тя става в ранни зори.

От няколко месеца амбициозната красавица пристига в ранни зори в студиото на Нова тв заради новата си рубрика. Синоптичката Никол, която се слави със своята амбициозност, е готова на всичко, за да покори върхове в кариерата си. Поради тази причина тя е готова да жертва дори съня и спокойствието си. Очевидно безсънието вече е започнало да й тежи, пише Хот арена.

Красавицата е известна не само като един от амбициозните кадри на частната медия, но и като като най-суетната звезда. Като такава синоптичката Никол къта в гардероба си само дрехи на родни дизайнери. В Нова тв настава същинска война, когато тя трябва да облече тоалет на някои от родните дизайнери. Амбициозната водеща прави всичко възможно да се добере до тоалет на гиганта "Карен Милън", при който цените на роклите започват от 500 лв.

[caption id="attachment_467206" align="alignright" width="300"]синоптичката Никол Безсъние мори синоптичката Никол[/caption]

По повод тоалетите синоптичката Никол най-често влиза в пререкания с колежката си Деси Банова. Между двете дами тлее същинска война, която придобива застрашителни измерения.

Брадърката, която е бивша моделка, на висок глас обявила в Нова тв, че тоалетите в гардероба й са на стойност най-малко 100 000 лв и няма да си позволи да се появи в ефир в евтини парцалки.

От екипа на прогнозата за времето коментират, че в тази ситуация Деси Банова е по-неизгодна позиция, тъй като е по-стар служител и има риск да бъде свалена от ефир.