Ернестина Шинова ще се поболее от мъка

Ернестина Шинова не е на себе си от притеснение. Тя е на път да се поболее от мъка. Причината за всичките й тревоги е нейната дъщеря. Очарователната Йоанна Слабакова е кожа и кости. Красавицата смъкна още десет килограма само за няколко месеца и по всичко личи, че е на крачка от анорексия.

Въпреки притесненията на майка си, тя не се храни здравословно и продължава да слабее. Младата жена набляга предимно на кафе и цигари и консумира малки количества храна. За разлика от стройната си майка тя има метаболитни проблеми и пълнее бързо и смъква трудно излишните килограми.

Красивата щерка на Ернестина Шинова е буквално обсебена от Анджелина Джоли и иска да прилича на нея. Заради тази своя мания тя започнала да се подлага на тежки диети още в началото на пубертета.

В момента тя следва медицина в морската ни столица. След преместването си от София в морския град, фикс идеята да се сдобие с перфектните мерки започнала да придобива застрашителни измерения.

Близки до семейството споделят, че тя е наследила физиката на баща си и за съжаление пълнее бързо и свалят трудно натрупаните килограми.

[caption id="attachment_461868" align="alignright" width="300"]Ернестина Шинова Щерката на Ернестина Шинова на крачка от анорексия[/caption]

Докато живеела заедно с родителите си, Йоанна хапвала от всичко. Ернестина и Андрей настоявали, че трябва да се храни без да се огранича, тъй като е висока и килограмите й са нормални за тази височина.

Първоначално родителите й я хвалели след всеки смъкнат килограм, за да се почувства по-добре. Те се надявали, че по този начин ще й помогнат да преодолее комплекса си за малоценност. За съжаление това не довело до очаквания резултат и щерката на Ернестина Шинова продължила да се подлага на тежи диети, пише Хот арена.

Днес актрисата горчиво се разкайва, че тя и съпругът й разрешили на дъщеря си да замине за Варна.