За пръв път от началото на формата Ернестина Шинова проговори за личния си живот

Досега Ернестина Шинова беше единственият участник в Къщата, който не говореше за личния си живот. Времето, прекарано в изолация, определено повлия и на нея. Актрисата, която до сега винаги изслушване неволите на съквартирантите си, разкри пред Светлана най-голямата драма в живота си.

Тя разказа на плеймейтката, че едва не загубила своя живот и този на дъщеря й. Съпругата на Андрей Слабаков имала много тежка бременност. Раждането й също не минало нормално. Наложило се да й бъде направени секцио по спешност.

В резултат от интервенцията тя загубила много кръв. Актрисата сподели, че когато излязла от болница, е била буквално подвижен скелет. Въпреки физическата й немощ, лекарите й препоръчали да кърми дъщеря си, защото опасността за нея все още не била преминала.

Малката се родила с тегло от едва 2700 грама и животът й бил в риск. Лекарите се притеснявали, че ако Ернестина Шинова не успее да се възстанови и да започне да храни дъщеря си, това може да струва живота на бебето й, пише ПИК.

[caption id="attachment_461365" align="alignright" width="300"]Ернестина Шинова Животът на Ернестина Шинова и на дъщеря й бил на косъм след раждането[/caption]

За щастие историята завърши с положителна развръзка. Но блондинката винаги ще си спомня кошмара, който е изживяла след раждането на дъщеря си.

Наскоро стана ясно, че тя не се решила на второ дете по препоръка на лекарите. Ернестина страда от заболяване на щитовидната жлеза. Лекарите я предупредили, че е по-добре да не допуска втора бременност.

Актрисата не крие, че винаги е мечтала за голямо семейство, но за съжаление мечтата й не се сбъдна. Блондинката призна, че преди заболяването й да бъде диагностицирано и да започне да се лекува, тя преживяла истински кошмар. Обикаляла от кабинет на кабинет, без да получи диагноза за състоянието си.