Кичка Бодурова подготвя жестоко отмъщение на Катя и Здравко от "Ритон"

Кичка Бодурова се закани на колегите си от дует "Ритон". Ежедневните им караници в Къщата придобиха нов измерение. На пръв поглед безобидните реплики за храна, които си размени Здравко със естрадната изпълнителка, станаха причината за началото на страшна война между тримата изпълнители.

На няколко пъти той успя да извади извън равновесие Кичка и тя не се сдържа и избухна в сълзи. Брадърката се закани на Здравко, заявявайки че ще го накара горчиво да се разкайва. Разстроената изпълнителка сподели, че досега нито един мъж не си е позволявал да се държи по този начин с нея. Половинката на Катя е единственият мъж, позволил си да се държи с нея по този начин.

Седмичната мисия наля допълнително масло в огъня. Съквартирантите имаха за задача да познаят кой от тях е казал думите, които Биг Брадър им прочете.

То време на тази мисия излезе наяве таен разговор между естрадната изпълнителка и Джино. В него тя разказва на младия мъж, че дует "Ритон" имали преди време участие в САЩ, което се оказало пълен провал.

[caption id="attachment_459450" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова подготвя отмъщение на дует "Ритон"[/caption]

Пред съквартиранта си тя сподели, че имало едва 20 души, дошли да слушат Катя и Здравко. Половината от тях били близки приятели на Кичка Бодурова.

Разкритията й не свършват до тук. Пред Джино тя сподели, че има още много за казване, но ако разкрие всичко, което знае ще стане наистина страшно. Моментът, в който тя ще избухне не е далече.

Катя се оказа много по-сдържана от съпруга си. Ритонката се опита да балансира напрежението, което тлее между съпруга й и Кичка. След разкритието й, тя се опита да разговаря спокойно с Бодурова и заяви, че в кръчмата, в която са пяли в САЩ  е имало малко над 100 души, а не както тя твърди - 20.