Щерката на Кичка Бодурова скандализира

Откакто Кичка Бодурова е във ВИП Брадър, в медиите се носят скандални слухове за дъщеря й. 21-годишната Кристи Жаклин е пристрастена към опиатите. Самата тя признава това във фейсбук. В социалната мрежа тя разказва надълго и на широко за купоните, на които всяка вечер присъства. Красавицата не спестява подробности и по отношение на порока си и без срам разказва за него.

Скандалните й разкази са придружени от не по-малко скандални фотоси. Скоро тя публикува в мрежата своя снимка, на която тя е захвърлила не само задръжките си. На фотоса около голото тяло на знойната красавица има увит питон. Той е единственото й "облекло".

Влечугото не успява да скрие пищните й форми и татусите по цялото тяло. Наследницата на Кичка Бодурова е дипломиран журналист, но вместо да се занимава с журналистика, тя предпочита да се развива като модел.

Красавицата е рекламно лице на известна американска марка за тениски. Кристи Жаклин участва в рекламните фотосесии на марката. Фотосите й красят страниците на сайта на модната линия. А напоследък все по-често се появяват и в американски списания.

[caption id="attachment_459257" align="alignright" width="300"]Истината за щерката на Кичка Бодурова излезе наяве Истината за щерката на Кичка Бодурова излезе наяве[/caption]

Въпреки, че Кичка Бодурова избягва да говори на тази тема, факт е, че тя има проблеми с щерка си. Естрадната изпълнителка пръснала цяло състояние, за да спаси щерка си от порока. Твърди се, че тя е прекарала известно време в клиника. Младата дама постъпила там по настояване на майка й, но очевидно лечението й е било безрезултатно.

Непокорната Кристи Жаклин продължава да влудява родителите си. Освен с любовта си към белия прах, тя има слабост и към чашката и все по-често посяга към нея.

Кичка Бодурова се надява, че с годините щерка й ще стане по-разумна и сама ще осъзнае, че не е тръгнала по правилния път.