Едва, когато станала на 15 години Преслава приела случващото се

Преслава, която днес е една от най-обичаните изпълнителки у нас, страда от комплекси. Красавицата от Добрич приемала много тежко подигравките на съучениците си. В началото на пубертетата тя дори се затворила у дома и отказала да се храни и да излиза от там, научи "Уикенд".

Преслава, която е първо дете в семейството на шивачката Янка и международния шофьор Кольо Иванов, прекарвала цяло лято заедно със сестра си в селото на баща си. Петя, както е истинското име на изпълнителката, се отличавала от съучениците си с развита физика.

Още, когато била в трети клас гърдите й били много по-големи от тези на съученичките й. Това не само я карало да се чувства неудобно, но и създало и комплекс за малоценност. Преси отказвала да влезе в час по физическо, тъй като се срамувала да се съблече.

Притеснена за нея, майка й се опитала да я успокои, че случващото се с тялото й е нещо нормално. Преслава осъзнавала, че е по-различна от останалите си съученички. Едва, когато навършила 15 години, тя осъзнала, че големият номер на сутиена е по-скоро предимство за нея, отколкото недостатък. За съжаление това не продължило дълго.

Преди време Преси реши да коригира бюста си заради дискомфорта, който й създава. Освен от болки в гърба и кръста, тя отново започнала да изпитва комплекса за малоценност от тийнейджърските си години. Неприятното й усещане се засилило още повече, когато тя започна да сваля слабее драстично. Заради увисналия си бюст Преслава била принудена да се подложи на операция за намаляването му.

[caption id="attachment_458901" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава страдала от комплекс за малоценност заради големия си бюст[/caption]

Интервенцията е била извършена в известна клиника в Германия. Пайнерката все още не може да забрави адската болка, която е изпитала. Операцията се оказала несполучлива и медицинското тиксо, с което била лепена отрязаната кожа, се скъсало и раните отново се отворили. Хирургът на изпълнителката пристигнал по спешност у нас, за да й окаже помощ.

Преслава определя този миг като най-големия кошмар, който е преживяла досега в живота си, пише Хот арена.