Ето защо Преслава влезе във ВИП Брадър

Напоследък името на Преслава се забърква единствено в скандали и се свързва повече с екшъните й с Бирмата, отколкото с творчески изяви. Поради тази причина оборотната пайнерка решила да влезе във ВИП Брадър. По-скоро това е било желанието на продуцента й.

Заради побоите с Бирмата участията й започнали да намаляват драстично. Собствениците на нощни клубове се страхували да я поканят да пее там, за да не се разиграе в заведението им поредното среднощно меле. Покрай наближаващите избори Митко Пайнера решил, че сега е най-подходящият момент Преси да изчисти имиджа. А какъв по-добър вариант за това от ВИП Брадър.

Шефът на Преслава уредил участието й в риалитито, но с предварителната уговорка, че няма да се излъчват кадри, които я злепоставят и продуцентите ще направят всичко възможно да представят изпълнителката в добра светлина. Повече от ясно е, че тази цел вече е постигната.

[caption id="attachment_458901" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава успя да изчисти скандалния си имидж[/caption]

Дори вечно критикуващият Евгени Минчев нарече пайнерката ангел. За кратко тя се превърна в любимка на зрителите. Положителният образ, които продуцентите й изградиха, я изстреля към върха.

След като се убеди, че целта е постигната Преси реши да напусне Къщата. Тя излезе от там не само с най-високия хонорар, но и с нов имидж. Изпълнителката, която удари дъното със скандалните си изцепки, успя да изчисти името си. Освен със скандалите си с Бирмата, пайнерката успя да привлече вниманието и с любовта си към белия прах. Напоследък тя все по-често прибягвала до него, научи Хот арена.

За да опровергае твърдението, че си пада само по богати мъже, тя дори флиртува с актьора Станимир Гъмов, който определено не може да се похвали с цветущо материално състояние. Докато Преслава беше в Къщата, тя дори получи покана от една от водещите политически сили да пее на предизборната й кампания. Повече от ясно е, че участието й в риалитито си е заслужавало.