Слави Трифонов никога няма да се ожени

Въпреки цветущото си финансово състояние, Слави Трифонов носи тежък кръст. Шоуменът, които вече е почти на 50 години, все още е ерген. Той едва ли някога ще се ожени, убедени са хора от обкръжението им. За 30 години любовен живот Дългия е имал едва три сериозни връзки, които завинаги ще оставят отпечатък в сърцето му.

Жените, към които той е изпитвал най-силни чувства са Маги, Мартина и Алекс Раева. Определено най-силна е била любовта му към червенокосата красавица, коментират запознати с интимния живот на шоумена.

Искрите между тях пламнали две години след като двамата започнали да работят заедно. За съжаление връзката им трая само четири години. След като изпълнителката се убеди, че той никога няма да я заведе до олтара, тя напусна не само Слави, но и шоуто му.

В началото всичко между тях вървяло повече от добре, докато не дошло очакваното от Алекс предложение за брак. Дългия й подарил диамантен пръстен, които са съжаление не успя да я задържи до него. Алекс Раева го чака търпеливо три години да се реши и да узакони връзката си с нея. Но след пръстена и предложението, Слави Трифонов сякаш забравил за тях.

[caption id="attachment_458915" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов носи тежък кръст[/caption]

Малко преди всичко да приключи, красавицата провела откровен разговор с него, който предрече края на връзката им. Учиндолецът й дал ясно да разбере, че двамата няма да стигнат до олтара. Съкрушената Алекс осъзнала, че той не е мъжът за нея и решила да го напусне. Говори се, че и до днес той не може да я прежали.

Тя е единствената изпълнителка, която не го уважи с изявата си на концерта му тази пролет. Алекс Раева отсвири предложението му,  с което даде ясно да се разбере, че отдавна го е превъзмогнала и не се интересува от него.