Сълзите на Алекс Раева във Х-Фактор не са случайни

Тайната, която Алекс Раева се опита да си скрие дори от любимия си диджей Дончо, излезе наяве. Красавицата рискува връзката си с него. Клюки. бг научи, че тя е хлътнала до уши по много по-млад от нея мъж. Изпълнителката е влюбена в Георги Кючуков, който се превърна в сензация в шоуто.

Двамата се познават преди старта на шоуто. Запознали се в морската ни столица и от тогава красавицата е лудо влюбена в него. Все още не е ясно дали двамата се преживяли нещо помежду си или всичко е единствено в съзнанието на Алекс Раева, но е факт, че тя копнее за него.

След като Саня Армутлиева каза решаваща дума и реши да изгони Георги от шоуто, Алекс Раева не се сдържа и даде воля на чувствата си. Красавицата се разплака и това се превърна в една от най-обсъжданите теми от зрителите на формата.

Сега всичко е ясно и вече има обяснение за сълзите на изпълнителката. Досега името на Георги Кючуков се свързваше с представители на силния пол. Говореше се, че зад лансирането му в шоуто стои Заки.

[caption id="attachment_458912" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева е влюбена в Георги Кючуков[/caption]

Но явно това е поредната спекулация, тъй като Жоро вече отпадна от надпреварата и то по особено скандален начин.

Публична тайна е, че напоследък връзката на Алекс и Дончо не върви. Красавицата така и не получи от него желаното. Тя отдавна мечтае да се види в бяла рокля, но любимият не се решава на важната крачка.

Вероятно връзката й с него ще приключи по същия начин, както тази със Слави Трифонов. Дългия има страх от обвързване, а вероятно и диджей Дончо страда от тази фобия.

И въпреки, че Алекс Раева е по-възрастна от Георги с 13 години, очевидно това не я притеснява и е готова да зареже Дончо, ако младият изпълнител отвърне на чувствата й.