Преслава успя да договори рекорден хонорар от продуцентите на "ВИП Брадър"

Една от най-оборотните чалга изпълнителки Преслава успя да договори рекорден хонорар от продуцентите на "ВИП Брадър". Тази вечер култовото риалити ще стартира поредния си сезон. От както стана ясно, че пайнерката ще се изяви във формата, нейното участие е най-обсъжданото.

Първоначалната информация беше, че Преси се е договорила с продуцентите за сумата от 60 000 лева. В този хонорар е включен двуседмичния й престой в шоуто. Всяка допълнителна седмица ще струва на продуцентите още по 15 000 лева, по първоначална информация.

Малко след като Преслава обяви официално участието си във формата, тя отсече, че няма да влезе в Къщата.

Изпълнителката очевидно е размислила и е преценила, че за подобна сума не си струва да излага личния си живот на показ. Това, от което най-много се страхувала е, че всички ще разберат истината за здравословното й състояние. Откакто тя отслабна драстично, се твърди, че има сериозни здравословни проблеми.

[caption id="attachment_456947" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава с рекордно висок хонорар от ВИП Брадър[/caption]

След като стана ясно, че дует "Ритон" ще си тръгне от ВИП Брадър с рекордно високото заплащане от 280 000 лева, Преси вероятно е размислила. В последния момент тя успя да предоговори финансовите параметри покрай участието си във формата.

Тя се е разбрала с маститите продуценти за рекордно високата сума от 180 000 лева, което е три пъти повече от първоначалния й хонорар. Това я изстрелва директно на първото място в класацията  най-скъпо платен риалити герой. Все пак Катя и Здравко са двама души и на всеки от тях се падат по 140 000 лева, а Преси е сама и ще прибере рекордните 180 000 лева.

Досега продуцентите не са давали такъв висок хонорар на нито една звезда. Но за сметка на това хонорарите на нетолкова известните персони като Моника Валерива, например, са обидно ниски, пише ПИК.