Преслава се върна при Бирмата

Преслава изненада всички с постъпката си. Преди няколко дни пайнерката беше гост в известен клуб. Същата вечер в заведението беше и компанията на Бирмата.

Охраната в клуба беше цяла вечер на нокти. Публична тайна е, че двамата бивши се ревнуват безумно. Тяхната ревност е причината за не само множеството скандали между тях, но екшъните, които няколко пъти си разиграха на обществени места.

Противно на очакванията, въпросната вечер мина без скандали. Напук на всички, Преси показа, че тя и Бирмата се разбират много. Тя беше настанена на ВИП сепарето, което се намира точно до това на бившия й.

Цяла вечер Преси не се отдели от него. Флиртът й с бизнесмена продължи когато тя излезе на сцената, пише "България днес". Цяла вечер тя поздравяваше с парчетата си и вдигаше наздравици в негова чест. По всяка вероятност двамата отново са заедно. В противен случай едва ли биха се държали по този начин.

Както вече стана ясно, днес изпълнителката ще прекрачи прага на Къщата на ВИП Брадър. Тя най-после успя да се договори с продуцентите. В Къщата се очаква да влезе и един от бившите й приятели Цуни. Според информацията, разпространена в медиите, той ще има мисия да си върне отново изпълнителката.

[caption id="attachment_456944" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава се върна при Бирмата[/caption]

Запознати с отношенията им са категорични, че има голяма вероятност това да се случи, тъй като връзката им все още не е изчерпана напълно. Двойката се раздели преди Преси да срещне Бирмата. Тя и Цуни бяха на романтична почивка в Дубай.

Докато всичко между тях вървеше гладко, изведнъж решиха да се разделят. Малко след завръщането им в България, бизнесменът от Плевен залюбил една от дружките на Николета Лозанова. Заради нея зарязал пайнерката.

Как ли ще реагира Бирмата, виждайки бившия на любимата му близо до нея? Отговорът на този въпрос предстои да разберем.