Слави Трифонов скоро ще навърши петдесет години, но въпреки това все още не е женен

Неслуките в личния живот на Слави Трифонов го превърнаха в една от най-обсъжданите светски личности у нас. Той се слави с лошия си късмет и връзки, които винаги завършват с лош край.

След раздялата си с Мартина, той е станал още по-мнителен отпреди. На настоящата си половинка шоуменът е забранил почти всичко.

Както вече стана ясно Мартина Джорджевич е бивша приятелка на служител на Дългия - Светослав Митев. Още докато била с него, тя си набелязала шоумена и почти не пропускала негова изява.

След като мечтата й да бъде със Слави Трифонов се превърна в реалност, желанието на Мартина да свърже живота си завинаги с него, бързо се изпари. Блондинката опозна истинската същност на любимия си и вече се е отказала от идеята, че някой ден двамата ще създадат семейство.

Слави Трифонов забранил на половинката си да комуникира с приятелите си в социалната мрежа. Преди да започне връзката си с него, тя е била изключително активна в мрежата. Още повече, че работата й е свързана с това -тя контактува във фейсбук с клиентите си - Марина приготвя сладки изкушения и приема поръчки за тях в мрежата.

[caption id="attachment_456830" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов държи приятелките си изкъсо[/caption]

Блондинката постоянно се оплаквала пред дружките си от ограниченията, които Слави й налага. Дългия е категоричен, че тя няма повод за оплакване, тъй като с него има всичко, което й е нужно за един спокоен живот.

Запознати коментират, че ако той не се промени, много скоро ще загуби и нея. Освен, че Мартина има забрана да общува с приятелите си в мрежата, Дългия й е забранил да споделя подробности за личния им живот, научи Хот арена.

Шоуменът не обича да парадира с връзките си и предпочита да ги пази в тайна.