Ето кой ще наследи несметните богатства на Слави Трифонов

Слави Трифонов ще остави цялото си състояние на човек, който много обича. Тъй като Дългия така и не успя да създаде семейство, той е решил да завещае милионите си на сина на любимата си жена.

За учиндолеца най-скъпа след майка му е неговата сестра. Нейният син ще поеме един ден бизнеса му изцяло в свой ръце. Слави Трифонов искал 21-годишният Тодор да бъде подготвен много добре за управлението на империята. Шоуменът изпратил племенника си да учи в Лондон.

Веднага след завършването на образованието си тук, Теодор постъпил в престижен колеж по икономика на Кралството. Щедрият вуйчо дори купил за него апартамент в престижен лондонски квартал. Жилището е луксозно обзаведено и струва около 200 000 паунда. То се простира на площ от 90 квадратни метра.

В комплект с него е и лъскавото БМВ, което младият студент получил като подарък от заможния си вуйчо. Тъй като возилото е с десен волан, Тодор го управлява единствено в Кралството.

Освен тези подаръци, Дългия праща всеки месец на племенника си пари. Издръжката му на Острова възлиза на 3 000 паунда месечно. Освен тази сума, Дългия плаща и семестриалните такси на наследника си.

Учиндолецът вече е прехвърлил на родственика си част от своите активи. Според запознати, в момента студентът разполага с около 4 милиона лева.

[caption id="attachment_456830" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Племенникът на Слави Трифонов ще наследи империята му[/caption]

Дългия се надява, че много скоро Тодор ще намери начин да умножи милионите му.

Подчинените му не гледат с добро око на него, защото знаят, че той ще наследи милионите на шефа им.

Преди да му повери изпълнението на по-отговорни задачи, Дългия даваше на племенника си да изпълнява не толкова отговорни задачи като отговаряне на кореспонденцията му и носене на техниката.

Начетеният Тодор знае 4 езика, но най-голямата му слабост са информационните технологии, пише ПИК.