Колега на Гергана Малкоданска е лудо влюбен в нея

Гергана Малкоданска взе ума на свой колега от Нова тв. Откакто привлекателната моделка чете прогнозите за времето в сутрешния блок, колегата й Богомил Грозев изгуби съня си. Той е лудо влюбен в нея. Още от първия миг, в който я видял, той усетил, че това е жената за него.

Божо, както колегите му го наричат, няма никакъв шанс да спечели моделката с безкрайно дългите крака. Публична тайна е, че тя има връзка от няколко години със сина на почетния председател на ДПС. Синоптичката дори и не си помисля да сложи рога на любимия си и му е вярна, каквото и да се случи.

Въпреки безразличието на Гергана Малкоданска към нея, тв водещият не пропуска шанс да й направи комплимент. Винаги, когато съобщава, че е ред на прогнозата за времето, той прави комплимент на моделката.

Тя винаги отвръща с безразличие на думите му, което не остава незабелязано и от зрителите на Нова тв.

[caption id="attachment_448107" align="alignright" width="300"]Гергана Малкоданска Гергана Малкоданска взе ума на Богомил Грозев[/caption]

Пример за това е поредното изказване на Богомил Грозев. Той коментира неуместната идея на отбранителното ведомство да използва деца за възстановката на случилото се в "Белене" в годините на социализма.

Тв водещият определи случилото се като груба грешка и допълни, че сега е ред на безгрешната Гери Малкоданска да представи прогнозата за времето.

На моделката никак й харесват коментарите, които колегата й прави и напрежението между тях се усеща всеки пъти, когато в сутрешния блок стоят един до друг заедно с Ани и Виктор.

За чувствата на тв водещия знаят вече и колегите му. Въпреки безразличието на Гери към него, те го съветват да рискува и да й признае чувствата си.

Богомил Грозев знае, че моделката никога няма да отвърне на чувствата му и затова категорично отказва да й признае какво чувства към нея, пише Хот арена.