Гергана Малкоданска от две години дели постеля със сина на Ахмед Доган - Демир

Гергана Малкоданска е същинско копие на Никол Кидман. Новото момиче, което представя прогнозата за времето по Нова ТВ, всъщност изобщо не е случайно. Госпожицата от две години има връзка с Демир Доган - наследника на Ахмед Доган. Двамата дори живеят заедно, а за 24-годишната госпожица все по-често се говори и като за сигурна бъдеща снаха на почетния лидер на ДПС.

[caption id="attachment_422153" align="alignright" width="300"]Гергана Малкоданска и Демир Доган Гергана Малкоданска и Демир Доган[/caption]

Самата Гергана Малкоданска обаче се дразни от намеците, че се е уредила в телевизията благодарение на връзката си с политическия наследник. Рижавата госпожица, която често бива бъркана с австралиската актриса Никол Кидман заради поразителната визуална прилика, е категорична, че всичко, което е постигнала в живота си, е резултат от нейните собствени способности и упорит труд.

Гергана Малкоданска недоволства, че хората често я подценяват, възприемайки я единствено като поредното красиво момиче без капчица мозък в главата, научиха от БЛИЦ. Половинката й Демир я подкрепял непрестанно във всичките й начинания, в това число и в решението й да започне работа в телевизията.