Сензационни снимки от миналото на Мария Игнатова излязоха наяве

Мария Игнатова се е занимавала с куп различни дейности преди да стане известна. Малцина знаят, че половинката на Димитър Рачков в началото на своята кариера се е изявявала като певица. Блондинката дори има три записани парчета зад гърба си.

Тя разказа, че идеята за всичко това дошла от неин приятел руснак, който живее в България. Мария и приятелите й често се събирали в нейния дом, където през вечер правели караокета. Тогава приятелят й предложил да запише песен, тъй като пее много добре.

Първото парче на блондинката е "Не ме търси". Въпреки, че то не впечатлило никого, тя не отказала от идеята си да стане известна и заснела второ парче - "Невъзможно", в което пее заедно със Ставрия.

Третото й парче се оказва още по-неуспешно от предходните две и блондинката решава окончателно да сложи край на певческата си кариера или по-точно на опитите си да стане певица.

Тя разказва, че никога не е имала амбицията да стане певица и е записала парчетата за собствено удоволствие. Въпреки това, Мария Игнатова не крие, че ако има финансовата възможност отново би записала песен.

[caption id="attachment_448005" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова е записала три песни[/caption]

След неуспешните си опити, тя успя да пробие като тв водеща на "Втори тото шанс", който се излъчваше по БНТ. Там тя съобщаваше печелившите числа от тотото и провеждаше кратки интервюта с известни личности от спортния свят.

Паралелно с това амбизиозната блондинка успяла дори да изиграе две роли в продукциите "Икона" и "Риба чук".

Продуцентите на втория филм я харесали много заради перфектния и английски и факта, че го говори без акцент.

[caption id="attachment_448006" align="alignleft" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова[/caption]

Тя се явила на кастинг за малка роля, но й предложи друга роля, тъй като били впечатлени от актьорските умения и перфектния английски език, пише Хот арена.