Приятелството на Алекс Раева и Мария Игнатова - фалш и измама

Оказа се, че приятелството на Алекс Раева и Мария Игнатова е само за пред камерите. Причина за това е Алекс Раева, която се е отчуждила от колежката си. Не е далечен периодът, в който двете дами бяха много близки или поне така изглеждаше.

Бившата вокалистка на Слави Трифонов винаги е завиждала на блондинката. Още от мига, в който двете се запознали Алекс таи към нея не особено благородни чувства. Изпълнителката не може да преглътне факта, че тв водещата е по-известна от нея.

Типично по женски, тя завижда на дружката си и затова, че е по-слаба от нея. Алекс Раева не може да преглътне факта, че докато тя се поти във фитнеса от сутрин до здрач, тв водещата изглежда перфектно без дори да е стъпвала в зала за тренировки. При това вече е станала и майка.

[caption id="attachment_447546" align="alignright" width="300"] Алекс Раева Алекс Раева завижда на Мария Игнатова[/caption]

Тази мисъл не дава миг покой на Алекс Раева и тя е решила, че е по-добре да ограничи контактите си с Мария Игнатова.

От няколко години изпълнителката води жестока битка с излишните килограми. Тя свали с много усилия част от 20-те килограма, които качи преди години, пише Хот арена.

Поради натоварения си график Алекс Раева не всеки ден има възможност да тренира. Но за сметка на това, когато влезе в залата, тренира по цял ден.

Обикновено, когато е в чужбина, изпълнителката не успява да се придържа към режима си. Битката с килограмите се отрази негативно и на емоционалното й състояние.

Алекс Раева прекъсна всякаква връзка не само с Мария Игнатова, но и със своята дългогодишна дружка Деси Добрева. Червенокосата изпълнителка не успя да преглътне факта, че Слави Трифонов предпочете Деси пред нея и покани само нея на грандиозния концерт в Арена Армеец.