Войната между Зуека и Слави Трифонов продължава с пълна сила сила

Въпреки, че миналата година Слави Трифонов и Зуека заровиха томахавките, оказа се, че примирието им е било временно. Войната между двамата се развихри с пълна сила.

Навръх 50-тия си рожден ден Зуека запаха Дългия. Комикът не може да преглътне пренебрежението от страна на неговия бивш приятел.

Миналата година шоуменът се обади на Зуека, за да му честити раждането на втората му рожба. Комикът много се зарадва, че най-после ледовете между него и бившия му шеф са започнали да се разтапят и дори се похвали лично за обаждането, което е получил от Слави Трифонов.

Повод за новата война между тях стана концертът, който Дългия направи в края на миналия месец.

[caption id="attachment_445449" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека и Слави Трифонов в люта война[/caption]

Покана за мероприятието получил и Зуека. Маестрото го поканил след като шефът му заръчал да събере отново стария екип. Слави Трифонов, разбира се Дългия нямал предвид комика, с който се разделиха в неособено добри отношения.

Своеволието на Маестрото разгневило шоуменът и т0й му заръчал да оттегли предложението си към комика от Нова тв. Музикантът изпълнил стриктно заръката на шефа си. Но това още повече разгневило Зуека, пише ПИК.

На връх юбилея си той каза думи, които стана ясно, че са насочени към Слави Трифонов. За никого не е тайна, че въпреки милионите си, шоуменът не е щастлив. Зуека го захапа точно на тази тема и заяви, че е изключително щастлив от факта, че на 50 години има две деца.

Той допълни, че не е важно да имаш милиони, а човек до себе си и някой, който да остане след теб на този свят. Комикът заяви, че е щастлив не само с постиженията си в кариерата, но и с тези в личния си живот.

Повече от ясно е, че думите му бяха насочени към Слави Трифонов, коментират запознати.