Зуека знае как да глези любимата си жена Ани Вичева!

Васил Василев-Зуека си нае две домашни помощници. Актьорът и водещ взел две жени, които да помагат на любимата му Ани Вичева в домакинството. Той не искал любимата му да се изтощава от изнурителната домакинска работа, а и тя имала доста ангажименти извън брачното ложе. Едната домашна помощница идвала три пъти на ден в звездното семейство, за да чисти и подрежда в дома им.

Другата идвала всеки ден от седмицата, като пазарувала, освен това приготвяла обяд и вечеря за фамилията. Зуека и половинката му Ани живеят в апартамент в квартал „Лозенец”. И двамата не могат да се справят с отговорностите в домакинството и в отглеждането на детето им поради тяхната лична ангажираност.

[caption id="attachment_442305" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека явно е доволен от заплатата си, щом спокойно си позволи не една, а цели две прислужници[/caption]

Водещият на „Господари на ефира” и сега на шоуто по Нова телевизия „Като две капки вода” има безкрайни служебни ангажименти и не може да се отдаде изцяло на домашната идилия. Тримата с половинката си Ани Вичева и сина им Стефан живеят в луксозна къща. Тузарският дом Зуека купи наскоро, като се набута с огромен кредит. Затова водещият и артист Васил Василев се чудел каква роля да приеме, за да изплаща огромните вноски по големия заем.

Припомняме, че Ани и Зуека се събраха да живеят под един покрив през 2012 година. Чак девет месеца, след като двамата заживяха заедно гръмна новината за по-топлите им отношения. Двамата се запознават още от далечната 1999 година на снимачната площадка на филма „Пансион за кучета”. В българския филм Зуека е актьор, а Ани тогава е помощник-режисьор.

През годините съдбата отново ги среща на няколко пъти, но двамата тогава са само приятели. Когато между тях припламва любовта, Василев се разделя със съпругата си Нина Димитрова, от която има 14-годишната дъщеря Девина. Въпреки че Зуека и Ани са вече щастливи родители на сина ис Стефан, те още не са обмислили варианта за сватба.