Актьорът Ненчо Балабанов лудо влюбен в певица

Новият всенароден любимец Ненчо Балабанов, нашумял като имитатор на Бойко Борисов и брилянтен двойник на кого ли не в шоуто „Като две капки вода”, крие страстна връзка с певицата Йоана Драгнева, бивша вокалистка на група „Дийп Зоун проджект”. Това установили папараците на Николета Лозанова, които успели да заснемат една от най-актуалните шоузвезди на България в обятията на новата му интимна приятелка – пише „Уикенд”. Оказа се, че Ненчо Балабанов се е развел тихомълком преди няколко месеца със съпругата си, от която има дете, именно заради интимната си връзка с младата певица. Двамата с Йоана се стремят да запазят отношенията си в тайна, но въпреки това обективите на единственото папарашко предаване у нас успели да уловят най-горещата светска двойка. Сензационните кадри щели да бъдат излъчени тази неделя в „Папараци” по Би Ти Ви след 22 часа.

[caption id="attachment_443457" align="alignleft" width="300"]Ненчо Балабанов и Йоана все още крият връзката си Ненчо Балабанов и Йоана все още крият връзката си[/caption]

„Няма значение дали имам приятелка, или не. Не коментирам личния си живот. Показвам достатъчно от себе си, така че никого не интересува дали съм свободен, или не. Нека приемем, че се срещам с една дама. Да, вярно е, че съм разделен с жена си, но това не е заради новата ми връзка” – нервно коментира преди месец Ненчо Балабанов клюката, че е гадже на певицата Йоана. Тогава таблоидът „Всеки ден” пръв разпространи сензационната вест, но комикът побърза да я опровергае. Сега обаче той е заснет почти на калъп с изпълнителката, така че няма как да продължава да отрича очевидното. „Ненчо Балабанов и Йоана се заедно от началото на годината. Всичко уж започна като флирт, но нещата се задълбочиха. Много са влюбени и даже правят планове да заживеят заедно” – разкрива пред изданието приятел на актьора. Изданието подчертава, че в момента Ненчо Балабанов е на върха на славата си. Той е абсолютен фаворит и любимец на зрителите в „Като две капки вода”. В шоуто той помете дори звезда като Азис – коментира изданието.