Хилда Казасян е в тежка война с бащата на Надежда-Мари

Тежка драма мъчи от известно време насам джаз певицата Хилда Казасян.

Оказва се, че Хилда Казасян, която към днешна дата е част от журито в шоуто „Като две капки вода” е в много критични отношения с бившия си съпруг. Тя изобщо не се разбира със Cимeoн Бyчĸoв, който при все, че е дипломиран доктор, към днешна дата е успешен бизнесмен. Хилда Казасян дори забранила на детето си да се вижда с баща си, разкриват близки до разделената двойка.

[caption id="attachment_443201" align="alignright" width="300"]Хилда Казасян е в тежка война с бащата на Надежда-Мари Хилда Казасян е в тежка война с бащата на Надежда-Мари[/caption]

При все, че от раздялата им е минало доста време и емоциите от нея отдавна би трябвало да са отшумели, отношенията между певицата и бизнесмена все още са доста обтегнати, пише „Уикенд”. Хилда Казасян зарязала Симеон Бучков след бурна, но доста кратка връзка, при все че вече била във втория месец от бременността си. Всъщност причината за това да се откаже от него било тежкото му пиянство. Те не успели да се помирят дори и години по-късно в името на общото им дете Надежда-Мари и продължават да водят тиха война.

Cимeoн Бyчĸoв беше този, който излекува душевните рани на Хилда Казасян след раздялата й с актьора Чочо Попйорданов. Разлъката помежду им дойде, след като Чочо хлътна фатално по колежката си Йоана Буковска по време на заснемането на лентата „Дунав мост”. По-късно Чочо и Йоана също се разделиха.

Бившият съпруг на Хилда Казасян се жалва, че му се е наложило да води редица съдебни дела, за да може да се сдобие с правото да вижда дъщеря си, пък макар и само в определени дни от месеца, които задължително трябва за бъдат предварително съгласувани с майката. Певицата обаче не желаела да отговори на позвъняванията му. Щедрите подаръци, които Симеон Бучков прави на Надежда-Мари също биват подлагани на строг контрол от страна на Хилда Казасян. От известно време насам певицата има връзка с бившия съпруг на журналистката Валя Войкова – Пламен, пише pik.bg.