Костинбродският славей продължава участието си в Като две капки вода след скандала с Фънки

Костинбродският славей Азис разби журито и публиката на Като две капки вода.

Чалгаджията влезе в образа на Сабрина и изпълни нейното парче "Boys". Визията му остави публика и жури без думи. Стилистите на Като две капки вода бяха облекли Азис в къси дънкови панталони и ботуши на висок ток. Хилда Казасян от журито не се сдържа и го похвали, че това е най-доброто му изпълнение до момента. Дори вечният му критик Фънки призна, че този път Азис е надминал себе си.

[caption id="attachment_441931" align="alignright" width="273"]Костинбродският славей продължава участието си в Като две капки вода след скандала с Фънки Костинбродският славей продължава участието си в Като две капки вода след скандала с Фънки[/caption]

В типичния си закачлив стил, Димитър Рачков, който е единият от водещите на Като две капки вода подчерта, че е много висок и го попита какво е ял като малък. Чалгаджията пък на свой ред му отвърна, че ще му каже по-късно. Изпълнението на Азис в Като две капки вода отново раздели зрители и публика на две. Докато едните сипеха цял куп суперлативи по негов адрес, то другите го недолюбваха.

Един от коментаторите обаче изтъкна, че колкото и да е обичан и мразен и каквото и да се говори по адрес на Азис, това е просто той. Освен това Азис бил най-добрият в Като две капки вода не само снощи, а винаги и е крайно време талантът му да започне да бъде оценяван по достойнство. Зрителката Илиана пък отбелязва във фен страницата на шоуто в социалната мрежа Фейсбук, че Азик е велик и ненадминат и отново ще успее да обере вота на народа. Друг пък коментира, че изпълнението му изобщо не се е получило и даже е изтървал някоя и друга фалшива нотка, пише pik.bg.

Само преди броени дни Азис беше готов да напусне Като две капки вода след поредната критика на заклетия рокаджия Димитър Ковачев-Фънки. Почитателите му пък се навдигнаха срещу Фънки в мрежата и поискаха той да бъде отстранен от журито. Изглежда, че засега напрежението помежду им е потушено, но докога ще е толкоз спокойно никой не може да каже.