За ужас на Николета Лозанова, Валери Божинов се оказа доста желан мъж!

Валери Божинов е налазен от златотърсачки. Според негови авери футболиста не можел са си поеме дъх от орди мераклийки да споделят леглото и да изръшкат банковите му сметки. Играчът на второразрядния италиански тим пък доста се ласкаел от това преследване.

Особено меракът на жените се засилил, след като той обявил, че се развежда с Николета Лозанова и скоро отива в графа „необвързани”. Но Валери Божинов също не стоял със скръстени ръце. Само преди седем дни той обяви в социалната мрежа, че вече си има ново гадже. Той обаче не разкри коя е тя, а само загатна, че я има. Близките му обаче подозират, че тя не е нещо сериозно, а просто поредната бройка.

[caption id="attachment_442514" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Николета Лозанова не може да си намери място от яд, Валери Божинов се оказа адски желан мъж[/caption]

Загадката се засили миналата седмица, когато футболиста публикува фото в социалната мрежа преди мача България-Италия. На нея се вижда само една женска ръка и дамска чанта и два билета за мача. Под снимката футболиста е написал на анонимното си гадже само да се изкефи на играта на терена на любимия си. Някои подозират, че мистериозното момиче, което е станало гадже на Валери Божинов е на 23 години, името му е Анелия и си има собствен малък бизнес.

Според други източници това е Вероника Стефанова. Чаровницата е избрана за Мис Автомобилизъм през 2014 година. Има и трета версия за тайнственото гадже на Валери Божинов. Приятелите му подозират, че играча отново е забърсал плеймейтка. И тя не е коя да е, а Светлана Василева.

Атрактивната блондинка стана известна с прозвището Гонзовица. Прякорът й бе лепнат, защото тя беше любовница на футболиста Георги Иванов-Гонзо.