Света Богородица Троеручица от Арбанаси чула молитвите на Юлияна Дончева за рожба

ТВ водещата Юлияна Дончева зачена на 48 годишна възраст след десетки горещи молитви пред чудотворна икона – пише „Уикенд”. Тя роди миналата година син на известния ММА боец Станислав Недков-Стъки. Щастливото събитие обаче бе предшествано от мъчителен период, през който след многократни опити да забременее инвитро, късметът все не се усмихваше на бившата депутатка от „Новото време” – отбелязва изданието. „Подлагах се освен на инвитро, и на други процедури, но нямаше резултат. В някои случаи бях подведена от лекари при вземане на едно или друго решение, което във времето намаляваше шансовете ми за забременяване. За съжаление в България много двойки минават по моя път – не получават точните съвети в точното време и пропускат момента. Получават шанс само онези жени, които попадат на конкретни лекари. Как да си обясним иначе факта, че след години опити в България, жени отиват в чужбина и забременяват веднага?” – пита Юлияна Дончева.

[caption id="attachment_442302" align="alignleft" width="300"]Юлияна Дончева роди в края на юли Юлияна Дончева роди в края на юли[/caption]

Освен на професионализма на лекарите, пръст в зачеването на Юлияна Дончева имат и небесните сили – убедена е половинката на Стъки. „С него се молихме заедно в манастира „Света Богородица” в Арбанаси. Чудотворната икона на Божията майка Троеручица чу молитвите ни” – твърди щастливата майка. След като лично се убедила в чудодейната сила на иконата в Арбанаси, Юлияна Дончева агитирала и няколко свои приятелки, които се надявали на рожби, да се молят пред нея. Красавицата не крие, че в знак на благодарност за чутите молитви със Стъки кръстили сина си в манастира „Св. Богородица” на 8 септември, когато Православната ни църква почита Рождество Богородично. „На 40-ия ден отидохме да благодарим на иконата, а на 41-ия ден кръстихме детето си” – споделя Юлияна Дончева, която роди в края на юли. Скоро тя ще навърши 50 години, но идеята да се подложи на поредно инвитро, за да роди още едно дете на боеца, продължава да я гложди.