Юлияна Дончева дари със син ММА боеца Станислав Недков-Стъки

Юлияна Дончева е станала майка за втори път рано тази сутрин. Красивата бивша депутатка е дарила със син съпруга си - ММА боеца Станислав Недков-Стъки. Щастливото събитие е станало в столичната клиника по акушерство и гинекология Шейново.

[caption id="attachment_417715" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева роди син Юлияна Дончева роди син[/caption]

Малчуганът се е появил на бял свят със секцио, а в момента и той и майка му се чувстват отлично, издават от екипа на медицинското заведение. Новороденият син на Юлияна Дончева и Стъки тежи 3,3 килограма, а майка му е решила да го кръсти на баща му - Станислав.

Момченцето е второ дете за Юлияна Дончева и първо за боеца. Дончева вече има един син от първия си брак - Йоан Дако, който е на 19 години. Самата тя предизвика доста оживени дискусии в публичното пространство заради решението си да стане отново майка на 48 години. Много хора я осъдиха за решението й, както и за брака й с доста по-младия от нея Стъки.

В крайна сметка обаче Юлияна Дончева и боеца успяха да станат родители след като бившата депутатка преживя няколко неуспешни процедури ин витро, предават от "24 часа".