Мая Манолова критикува Лили Павлова

Поразяващата уста на БСП Мая Манолова и Лили Павлова от ГЕРБ за пореден път си организираха „челен сблъсък”.

Този път обаче ябълката на раздора помежду им далеч не се оказаха важните теми за държавата, а… костюмчетата им. Във властта и в частност в парламента очевидно е страшен майтап. Докато хората изнемогват и едва успяват да осигурят насъщния си и да свържат двата края поради липсата на перспектива под снежните преспи и без електричество, Мая Манолова и Лили Павлова си мерят костюмчетата в Народното събрание и не спират да се наддумват от тв екраните с модни аргументи.

[caption id="attachment_440843" align="alignright" width="300"]Мая Манолова критикува Лили Павлова Мая Манолова критикува Лили Павлова[/caption]

Последното спречкване помежду им стана заради жалването на червената оса Мая Манолова, че едва не се сблъскала очи в очи с бялата смърт, след като се наложило да драпа със служебния си мерцедес седем часа из преспите на Кърджали, а ресорният министър Лиляна Павлова вместо да рине и да се показва по телевизиите с новите си шалче и спортно яке, трябвало да рине. Този епизод от нападки на поразяващата уста на БСП към опозицията обаче си има своята предистория.

Запознати припомнят, че преди време коалиционният партньор на ГЕРБ - ген. Атанас Атанасов държа реч от парламентарната трибуна, посветена на тоалетите на Мая Манолова. Тогава той се обърна към нея с думите, че днешното й костюмче е хубаво, но вчерашното й е стояло още по-добре, тъй като светло синьото много й отивало. Тогава той я призова да се смири и да престане да губи времето на народните представители.

След като тогава запаленият по фотографията лидер на ГЕРБ Бойко Борисов публикува няколко снимки на страницата си в социалната мрежа Фейсбук от посещението им в ОАЕ (Обединени арабски емирства), се стигна до масово обсъждане на външния вид на представителките на нежния пол в парламента. Ето на това се казва велико шоу от световна величина, категоричен е читателят на pik.bg Милен Стоянов от Хасково.