Бившият съпруг на Мая Манолова й прави спънки с развода

Така дълго очакваната сватба на Мая Манолова и Ангел Найденов отново се провали.

Оказва се, че Мая Манолова и любимият й няма да могат да се врекат във вярност пред държавата и пред Бог в скоро време. В причина за поредното отлагане на сватбената церемония се превърна бившият съпруг на червеното острие – митничарят Милен, който категорично отказал да подпише документите за край на брака им.

[caption id="attachment_440063" align="alignright" width="300"]Бившият съпруг на Мая Манолова й прави спънки с развода Бившият съпруг на Мая Манолова й прави спънки с развода[/caption]

Делото за раздялата между Мая Манолова и Милен се води от няколко години в съда в Кюстендил. Дори финалните заседания обаче се оказват ужасна мъка за червената фурия, тъй като на практика бившият й съпруг отказва да се примири, че тя вече не е негова. Социалистката имала само едно условие от 2012 година, откогато документите за развода са в ход – да запази фамилното си име. Митничарят обаче категорично се обявил против това й желание. Мая Манолова пък се опитва всячески да сбъдне желанието, тъй като тъкмо с инициалите М.М. пробила в политиката и се издигнала до поста в БСП – т.нар. Другарски съд.

Мая Манолова нямала никакво намерение дори и след финала на тежкия си развод да приеме фамилията на бъдещия си съпруг Ангел Найденов, след като сключи граждански брак с него. Тя не желаела да върне и моминската си фамилия Иванова. Този й каприз дразни както бившият й съпруг, така и бъдещия й – Ангел Найденов. Митничарят се запънал да подпише документите за развод, след като разбрал, че Ангел Найденов й е предложил брак.

За разлика от Мая Манолова, ексвоенният министър успя да се разведе сравнително лесно с първата си жена Нина Найденова (много уважаван лекар), която е от Димитровград. Когато Ангел Найденов признал пред Нина, че има паралелна връзка с червеното острие Мая Манолова, двамата се разделили по взаимно съгласие. В БСП се носи мълвата, че заради тежкия развод, Найденов ще чуе заветното „да” от Мая Манолова чак догодина, пише vsekiden.com.