Луиза Григорова отново е с Уош МС

Актрисата и модел Луиза Григорова се върна отново при старата си любов.

Тя е типичният пример за това, че старата любов, ръжда не хваща. При все, че преди няколко дни Луиза Григорова обяви публично, че има човек до себе си, в когото е влюбена до полуда, тя така и не пожела да разкрие кой е той. Мълвата обаче носи, че актрисата от сериала „Дървото на живота” се е върнала отново в обятията на рапъра Уош МС.

[caption id="attachment_438982" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова отново е с Уош МС Луиза Григорова отново е с Уош МС[/caption]

Припомняме, че по време на участието си във "ВИП брадър” той сам призна, че с Луиза Григорова са се разделили, въпреки че чувствата им все още не били угаснали напълно. Очевидно огънят на любовта помежду им, е пламнал отново. Актрисата пък обяви в интервю за списание Блясък, че е обвързана и няма намерения да напуска страната, както се твърдеше по-рано. Тя обаче предпочита да не коментира надълго и нашироко личния си живот и да запази в сянка човека до себе си, след публичността на връзката й с нейния колега Явор Бахаров.

И докато Луиза Григорова лети на крилете на любовта, преоткривайки чувствата си към Уош МС, то Явор Бахаров е напълно съсипан след случилото се. Запознати дори твърдят, че той до такава степен се сринал, след като актрисата го зарязала, за да се върне при старата си изгора, че дори се наложило да потърси специализираната помощ на психолог. Явор Бахаров се почувства много наранен и от едно от изказванията на Луиза Григорова, в което тя твърди, че вече го е забравила.

Той все още не може да преживее раздялата си с Луиза Григорова, която имаха двегодишна връзка. И макар двамата да сложиха край на отношенията си през 2012 г., той все още е болен по нея и не може да отдаде чувствата си на друга жена. Явор Бахаров все още смята, че двамата са един за друг и връзката им е била повече от перфектна, пише pik.bg