Стефан Иванов, известен като Уош МС, призна, че чувствата му към Луиза Григорова съвсем не са увехнали

За това, че старата любов ръжда не хваща, ни уверяват отношенията на Уош МС и младата актриса Луиза Григорова. „ Може да се съберем отново с Луиза. Тя ми е много на сърце, още я обичам и продължавам да я нося на гърба си. Като татус, разбира се” – споделя в интервю пред „България днес” Уош МС, станал известен от участието си във ВИП Брадър – риалити, в което излезе на почетното трето място. Пред изданието любимецът на младото поколение разкрива е наракзасани истини от живота си извън Къщата. На въпрос наистина ли е твърдят, че Радина Кърджилова (също негово бивше гадже) му е споделяла, че е била бита от половинката си Деян Донков, Уош МС отвръща:

[caption id="attachment_428439" align="alignleft" width="300"]Wosh MC Стефан и Луиза от времето, когато бяха щастливи заедно[/caption]

„Това изобщо не е вярно! Който ме познава, знае, че личният живот на другите не коментирам. Никога не съм говорил за Радина пред която и да било медия след нашата раздяла. Защото ето сега пак е налице интригата. Аз си се чувам и с Радина, и с всички предишни приятели, но никога не бих говорил неща, които са лъжа.

Те всъщност после ми се извиниха за това, което са написали, че си го били измислили, ама какво от това пред свършен факт? Плюс това, представете си, че сега в някакъв момент ни се пресекат пътищата с Деян Донков, който е талантлив актьор, и какво да му кажа аз:

[caption id="attachment_428440" align="alignleft" width="300"]wosh mc Стефан показва татуса с името на Луиза на гърба си[/caption]

„Пич, такова нещо не съм казвал изобщо!”, да почна да му се оправдавам ли? Много съм афектиран от тази простотия, която написаха и ме вкараха в интрига” – споделя пред изданието Уош МС. На намека, че Луиза Григорова сега е свободна и че може да се съберат отново, Стефан Иванов отговаря: „Може... Не казвам повече. Не обичам да коментирам нито с близки, нито с далечни личния си живот. Дори с майка ми е притеснителна тази тема. Не искам да натоварвам с моите неща родителите си. Ако нещо ми е тъжно или весело, аз си го пазя само за мен. Изживявам си го сам” – отсича Уош МС.