Наследницата на Борис Немцов е симпатизант на Владимир Путин

Миската Антония Петрова разкри интересни факти за убития политик Борис Немцов.

Тя разкрива, че покрай съпруга й Александър Бередин били близки приятели с Борис Немцов и го харесвала, но не споделяла политическите му възгледи. Броени минути, след като стана ясно, че Борис Немцов е бил убит, Антония Петрова написа в профила си в социалната мрежа, че е в шок от случилото се, подчертавайки, че си е отишъл „толкова хубав човек”. Оказва се, че Антония Петрова е единствената българка, която познавала лично политикът-опозиционер.

[caption id="attachment_438973" align="alignright" width="258"]Наследницата на Борис Немцов е симпатизант на Владимир Путин Наследницата на Борис Немцов е симпатизант на Владимир Путин[/caption]

Антония Петрова се запознала с Борис Немцов през 2006 година по време на първата им почивка заедно и след това години наред през февруари, ходили заедно да карат сърф в Египет. През последните няколко дни Александър Бередин е съкрушен, тъй като Борис Немцов му бил близък приятел. Антония Петрова определя убития политик като изключително земен, духовит и позитивен човек, със силна харизма. Миската подчертава, че Борис Немцов не се е страхувал за живота си и категорично отказвал да се възползва от услугите на охранители.

Малко хора знаят, че Борис Немцов е човек на науката и по образование е доктор по физика. На 31-годишна възраст става губернатор на Нижний Новгород, а пет години по-късно – вицепремиер по времето на президента Борис Елцин и е един от най-приближените му хора. Според Антония Петрова страховете за живота на Борис Немцов по-скоро са чисто майчини страхове, а не че той се е страхувал за това. На този етап се разглеждат няколко версии за убийството му – американска следа, украинска следа, както и докладът (твърде краен), който се е очаквало да публикува по повод Украйна. Не се разглежда обаче нито една версия, в която официалната власт да има някаква саморазправа с него.

Миската твърди, че съществува и версия съгласно, която убийството е от битов характер. В заключение Антония Петрова посочва, че дъщерята на Борис Немцов е симпатизант на най-големия му опозиционер – държавния глава на Руската федерация – Владимир Путин, пише Блиц.